E PAMPOSHTURA XHUDI
E PAMPOSHTURA XHUDI

E PAMPOSHTURA XHUDI

Biografi, dramë, 2018. Director: Sean Hanish; Starring: Michelle Monaghan, Leem Lubany, Common. Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Historia e avokates së emigracionit Judy Wood dhe lufta që bëri ajo për ndryshimin e ligjit për emigrantët që kërkojnë azil në Shtetet e Bashkuara.