Egjipti në një mbrëmje afrikane
Egjipti në një mbrëmje afrikane

Egjipti në një mbrëmje afrikane

Dokumentar i huaj/Kulturë/Gjeografi, Një afresk mbi Egjiptin dhe kulturën e tij. Legjendat mbi faraonët dhe piramidat në brigjet e Nilit. Qielli plot yje mbi shkretëtirë na kujton se jemi në një tokë afrikane