Elefanti Dumbo
Elefanti Dumbo

Elefanti Dumbo

Film Artistik, SHBA, 2019. Director: Tim Burton; Starring: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito. Holt, një artist cirku, është duke u kujdesur për një elefant të vogël shumë të lezetshëm e me veshë të mëdhenj, që quhet Dumbo. Por, kur në cirk gjatë provave ai zbulon që Dumbo mund të fluturojë, lajmi merr dhenë dhe disa keqbërës përpiqen të përfitojnë prej tij