Eleganti i humorit Shqiptar
Eleganti i humorit Shqiptar

Eleganti i humorit Shqiptar

Dokumentar, Dokumentar kushtuar shkrimtarit të humorit, Paulin Selimi. Regjia dhe skenari nga Ylli Pepo