Elena
Elena

Elena

Dokumentar i huaj, Fitues i dhjetëra çmimeve kinematografike, një dokumentar bazuar në jetën e aktores braziliane Elena Andrade. Shumë e re ajo udhëton në New York duke lënë pas fëmijërinë e saj, të kaluar gjatë diktaturës ushtarake, dhe motrën e saj Petra. Dy dekada më vonë Petra do të bëhet aktore dhe shkon në New York në kërkim të Elenës. Me vete ka pak të dhëna për të: filmime të kohës, një ditar dhe disa letra