EMBLEMA E FUTBOLLIT KORÇAR
EMBLEMA E FUTBOLLIT KORÇAR

EMBLEMA E FUTBOLLIT KORÇAR

Dokumentar, Shqipëri, 2019. Dokumentari Teodor Vaso Emblema e futbollit korçar-Dokumentar kushtuar ish futbollistit dhe trajnerit Teodor Vaso. Idea dhe realizimi nga Dëfrim Methasani. 2019