Emblema Kadare
Emblema Kadare

Emblema Kadare

Dokumentar, Pj. 1 Jeta dhe vepra e shkrimtarit të madh të letërsisë shqipe, fitues i disa çmimeve ndërkombëtare në letërsi, disa herë kandidat i çmimit Nobel, vijnë në këtë film dokumentar përmes intervistave të personazheve të ndryshme, si dhe të vetë shkrimtarit. Skenari dhe regjia nga Nadire Buzo