EMISIONI NE
EMISIONI NE

EMISIONI NE

Rtsh, arkiv. Skenari: Lorina Pepo. Regjia: Armand Vllahu. Moderatore: Ornela Ceka. Emision televiziv që trajton tema sociale dhe problematika të përditshme nëpërmjet bashkëbisedimit me specialistë, analistë dhe psikologë.