EMISIONI NË TEMPULL
EMISIONI NË TEMPULL

EMISIONI NË TEMPULL

Rtsh, arkiv. Autore: Anisa Ymeri. Një emision dedikuar trashëgimisë kulturore shqiptare dhe personazheve që kanë kontribuar në pasurimin e saj.