Emisioni URA-ritransmetim
Emisioni URA-ritransmetim

Emisioni URA-ritransmetim

EMISION, Shqipëri, 2021. Një emision i përditshëm dhe i drejtpërdrejt, prodhim i Rtsh 3 HD. Një dritare e re kushtuar bashkatdhetarëve, ku ndahen sukseset dhe problemet e tyre.