Endësit e mëndafshit
Endësit e mëndafshit

Endësit e mëndafshit

Dokumentar i huaj, Me xhirime në miniaturë të botës së nëndheshme dhe kuriozitete mbresëlënëse me përshkrim shkencor të fenomeneve të jetës nëntokësore dhe banorëve të saj.