ENGJËJT KËNDOJNË
ENGJËJT KËNDOJNË

ENGJËJT KËNDOJNË

Komedi, dramë, familjar, 2013. Director: Tim McCanlies; Starring: Harry Connick Jr., Connie Britton, Chandler Cante. Kur ishte fëmijë, Michael Walker priste me padurim festat e fundvitit derisa një aksident tragjik e prishi këtë magji. Tridhjetë vjet pas kësaj, historia përsëritet. Djali i tij përballet me një tragjedi dhe Michael më në fund përballet me të kaluarën e tij.