ENGJËLLI
ENGJËLLI

ENGJËLLI

Film Artistik, Spanjë, 2018. Director: Luis Ortega; Starring: Lorenzo Ferro, Cecilia Roth, Luis Gnecco. Krim, dramë. Carlos, po përpiqet të fitojë vëmendjen e shokëve të shkollës dhe njihet me një shok të ri. Futja papritur në botën e krimit, bën që ai të kthehet në të burgosurin me dënimin më të gjatë në historinë e Argjentinës