Epoka e Artë e muzikës së filmave
Epoka e Artë e muzikës së filmave

Epoka e Artë e muzikës së filmave

Dokumentar të huaj/Art/Kulturë/Histori, Kur filmat flasin me muzikën e tyre. Nga Ennio Morricone tek John Barry dhe Quincy Jones si dhe zhvillimi i muzikës së filmave në vitet ’60-të - ’70-të