Ernest Koliqi
Ernest Koliqi

Ernest Koliqi

Cikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Petro Lati. Prodhim i vitit 2007. Ernest Koliqi ishte mësues, poet, romancier, eseist, përkthyes, gazetar, dramaturg, ministër arsimi në qeverinë Vërlaci, botues dhe pedagog