Erozioni i tokës nga Erozioni i Dijes
Erozioni i tokës nga Erozioni i Dijes

Erozioni i tokës nga Erozioni i Dijes

Dokumentar, Erozioni i tokes po vjen nga erozioni i dijes. Toka është pasuria më e madhe kombëtare e çdo vendi, nje pasuri qe ju kalon pafundesisht brezave per miliona vjet rresht. Në thelb, e gjithë jeta varet nga Toka. Nuk mund të ketë jetë pa tokë por as dhe tokë pa jetë; ato kanë evoluar së bashku.