ËSHTË PËR TË MIRËN TËNDE
ËSHTË PËR TË MIRËN TËNDE

ËSHTË PËR TË MIRËN TËNDE

Komedi, 2017. Director: Carlos Therón; Starring: Javier Cámara, Jose Coronado, Roberto Álamo. Si mund të reagojë një baba kur vajza e tij rritet dhe i prezanton të dashurin e saj? Arturo, Poli dhe Çus janë të tre baballarë vajzash të cilët bashkojnë forcat për të ndarë vajzat respektive nga partnerët e tyre, pasi asnjë prej djemve nuk është i denjë për vajzat e tyre.