Europa dhe Çernobili
Europa dhe Çernobili

Europa dhe Çernobili

Dokumentar i huaj, Njëzet vjet pas shpërthimit të centralit bërthamor te Çernobilit një pjesë e madhe e territorit rreth saj është shumë e ndotur dhe do të vazhdojë të jetë dhe për dekada të tjera. Nëpërmjet filmit do të shikojmë se si reagoi Evropa nëpërmjet institucioneve të saj që katastrofa të tilla të mos përsëriten dhe se si ka evoluar politika energjetike e saj