EUROPE IN CONCERT-BASTILLE
EUROPE IN CONCERT-BASTILLE

EUROPE IN CONCERT-BASTILLE

BASTILLE është grup i formuar nga këngëtari dhe tekstshkruesi londiniz Dan Smith. Arritën majën e klasifikimit Britanik, në vitin 2013 me albumin e tyre debutues"Bade Blood". Deri më sot kuarteti ka shitur rreth 8 milion kopje të albumeve