EUROPE IN CONCERT-GUNWOOD
EUROPE IN CONCERT-GUNWOOD

EUROPE IN CONCERT-GUNWOOD

Treshja e grupit Gunwood e përbërë nga instrumentat e basit, baterisë dhe kitarës i lejon vetes të shkundë tingujt e bluzit më të pastër me entuziazëm dhe respekt. Ata kanë vënë zërin në qendër të projektit Gunwood dhe krijojnë harmoni që janë sa delikate dhe të mësuara, pa harruar të tregojnë për dashurinë dhe udhëtimet. Muzika e tyre varion nga folk rock tek muzika tradicionale irlandeze