EUROPE IN CONCERT-SEVEN
EUROPE IN CONCERT-SEVEN

EUROPE IN CONCERT-SEVEN

Jan Dettwyler i njohur me emrin e artit SEVEN, rrjedh nga një familje artistësh, me babain tenor dhe nënën pianiste. Që fëmijë ka ëndërruar të jetë muzikant. Këngëtari zvicerian i muzikës soul ka publikuar mbi 10 albume që nga viti 2002. Koncerti recital është prodhim i DW