Eurovision 2022-ritransmetim
Eurovision 2022-ritransmetim

Eurovision 2022-ritransmetim

Festival, Itali, 2022. Pas dy netësh plot emocione dhe performanca të jashtëzakonshme, erdhi finalja e shumëpritur e Eurovizion 2022. Një transmetim ekskluziv të Radio Televizionit Shqiptar, nën komentin e Andri Xhahut