EUROVISION CHOIR-2019
EUROVISION CHOIR-2019

EUROVISION CHOIR-2019

Eurovision Choir 2019 ishte konkursi i dytë i Korit të Eurovisionit për ansamble korale nga e gjithë Europa. Ky aktivitet u organizua nga EBU më 3 gusht 2019, në Partille Arena, në Metropolitan Gothenburg, Suedi. Në këtë edicion morën pjesë dhjetë vende, duke përfshirë debutuesit Norvegjinë, Skocinë, Zvicrën dhe mikpritësit Suedinë. Secili vend garues përfaqësohej nga një kor profesionist. EBU 2019