EUROVISION SONG CONTEST-2006
EUROVISION SONG CONTEST-2006

EUROVISION SONG CONTEST-2006

50-vjetori i Festivalit Europian të Këngës"Eurosong "vjen jo thjesht me spektakël, por edhe me një tjetër konkurrim, se cila është kënga më e bukur europiane e këtyre 50 viteve muzikë dhe traditë e vendeve pjesëmarrëse. Klipe dhe materiale bardh e zi në fillimet e kësaj tradite, ku keni mundësi të shikoni si ka evoluar kënga, se cilët kanë qenë këngëtarët dhe hitet ndër vite