F1 Australi: Gara-ritransmetim
F1 Australi: Gara-ritransmetim

F1 Australi: Gara-ritransmetim

"Albert Park Circuit"-Melburn, Australi. Gara e tretë e sezonit të 73-t të kampionatit botëror të automobilizmit. Në Arabinë Saudite, akti i dytë i sfidës Vershtapen-Leklerk. Kampioni i botës dha përgjigjen e tij. Sfida transferohet në Australi, në cirkuitin e modifikuar të Albert Park. Gati për një tjetër raund të sfidës, me Mercedes që kërkon t'i bashkohet. Koment: Sokol GJOSHI dhe Rigers KRISTO