Fabrikimi i ngjyrave
Fabrikimi i ngjyrave

Fabrikimi i ngjyrave

Dokumentar i huaj, Si ka evoluar dhe si është zhvilluar dëshira dhe aftësia e njeriut për të krijuar ngjyrat… që nga qytetërimet e lashta e deri në ditët e sotme