Fadil Kujovcka
Fadil Kujovcka

Fadil Kujovcka

Dokumentar, Shqipëri, Cikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Elona Paja. Fadil Kujofcka nga viti 1978 ishte aktor në Teatrin Kombëtar. Ai luajti role me trill e fantazi, ishte intuitiv, spontan dhe kishte nur komik. Ka interpretuar edhe në filma artistikë dhe televizivë. Ndahet nga jeta në vitin 2014