FAMILJA E MADHE E TOPTANËVE
FAMILJA E MADHE E TOPTANËVE

FAMILJA E MADHE E TOPTANËVE

Rtsh, qershor 2007. Skenari dhe realizimi: Petro Lati. Cikli: Familjet e mëdha. Dokumentari televiziv portretizon breznitë e familjes fisnike me ndikim të madh në zonën e Krujës, Tiranës dhe zonave përreth gjatë periudhës së perandorisë osmane dhe lindjes së shtetit shqiptar.