Familjet e mëdha-Zyberi
Familjet e mëdha-Zyberi

Familjet e mëdha-Zyberi

Cikli"Familjet e mëdha". Një dokumentar i cili kushtohet familjes Zyberi me në krye Ramazan Zyberin, familje e cila i'u përkushtua Këngës qytetare Tiranase dhe Shqipërisë së Mesme. Idea dhe realizimi: Petro Lati