Fatmira Berçani
Fatmira Berçani

Fatmira Berçani

Koncert, Koncerti recital nga këngëtarja e Fatmira Berçani, bilbili i këngëve të veriut. Repertori i saj është i pasur, ku ajo në çdo këngë ka hedhur nektarin më të bukur të kordave të zërit, ndërsa ajo vetë në gjithë këtë repertor ka marrë duartrokitje frenetike. Ajo dhe kënga, një duet magjik, që nuk mund ta kuptojnë jetën, qoftë edhe një minutë larg njëra-tjetrës