Fegini i parë
Fegini i parë

Fegini i parë

Dokumentar, Historia e Ikey Solomon, krimineli i njohur si Robin Hood i Anglisë. Por, imazhi që përshkohej nga Charles Dickens, nuk ishte dhe aq i mirë. Fegini, krimineli i neveritshëm, mendohet të jetë frymëzuar pikërisht nga shëmbëlltyra e Ikey