FEJESA E BLERTËS
FEJESA E BLERTËS

FEJESA E BLERTËS

Romancë, 1984. Director: Ismail Zhabjaku; Starring: Mariana Kondi, Kadri Roshi, Ndrek Shkjezi, Fatbardh Smaja. Blerta, kapitene e skuadrës së volejbollit dashuron Mirin, shoferin e kooperativës. Por Miri qëllon të jetë edhe nipi i kryetares së kooperativës me vendndodhje në Tiranë. Huan Suka, një ngatërrestar dhe servil, bind të atin e Blertës që ta fejojë Blertën me nipin e kryetares.