Fëmijëria peng
Fëmijëria peng

Fëmijëria peng

Dokumentar, Shqipëri, Në ditët e sotme, plotësimi i të gjitha nevojave tek fëmijët, bën që ata të kenë një imagjinatë më të cunguar. Dëshirat e munguara lindin fantazinë dhe ëndërrat. Ato kanë çuar tek një fëmijëri e pajetuar, një rritje e parakohshme e fëmijëve ë shekulllit të 21