Fermat gjatë kohës së luftës
Fermat gjatë kohës së luftës

Fermat gjatë kohës së luftës

ep. 8, Serial, Ekipi trajtoi kushtet me të cilat përballen fermerët britanikë në 1940, kur ndikimi i plotë i racionimit mori forcë dhe që gjithashtu pa Britaninë të përballej me sulmin e bombardimeve naziste në Blitz