Fermerët në Belsh
Fermerët në Belsh

Fermerët në Belsh

Reportazh Shqiptar, Shqipëri, Grumbullimi, magazinimi dhe eksporti i fruta perimeve. Dje përzgjedhja e farave të grurit dhe siguria e tyre për tregun