FËRSHËLLIMA E PREGJËS
FËRSHËLLIMA E PREGJËS

FËRSHËLLIMA E PREGJËS

RTSH Arkiv. Idea dhe skenari: Dëfrim Methasani. Një dokumentar televiziv sportiv kushtuar ish-gjyqtarit ndërkombëtar të futbollit, Ramiz Pregja.