Festivali i këngës popullore Shqiptare
Festivali i këngës popullore Shqiptare

Festivali i këngës popullore Shqiptare

Festivali i këngës popullore, prodhim i vitit 2013 nga Rtsh, është krijimtaria e mbledhur e këngëve më të bukura popullore të trevave të ndryshme shqipfolëse dhe krijimi i këngëve të reja të kënduara nga këngëtarët më në zë të kësaj gjinie muzikore