Festivali Luleborë
Festivali Luleborë

Festivali Luleborë

Festivali i këngës qytetare shkodrane"Luleborë", është një fesival ri, në ambientin muzikor shqiptar por që ka si qëllim të nxisë krijuesit e këngës popullore qytetare. Ky festival bashkon zërat e njohur dhe zërat më të rinj të muzikës qytetare. Edicioni i tretë i këngës qytetare, Luleborë. Regjia nga Llesh Nikolla, viti 2018