FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I KËNGËS PËR FËMIJË SHKODËR-2021
FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I KËNGËS PËR FËMIJË SHKODËR-2021

FESTIVALI MBARËKOMBËTAR I KËNGËS PËR FËMIJË SHKODËR-2021

Festivali Mbarëkombëtar I Këngës për Fëmijë Shkodër vjen në 59-vjetorin e tij edhe pse në një periudhë të pazakontë. Kënga dhe zërat e fëmijëve nuk njohin pengesa. Ata sjellin shpresën dhe gëzimin e munguar. Këngët e reja nga krijues të mirënjohur nga gjithë trevat shqipfolëse janë një vlerë e shtuar për muzikën shqiptare për fëmijë. Jeta e përditshme, gëzimet dhe ëndrrat e tyre në një festival. 2021