FESTIVALI-NETËT E KLIPIT SHQIPTAR 2019
FESTIVALI-NETËT E KLIPIT SHQIPTAR 2019

FESTIVALI-NETËT E KLIPIT SHQIPTAR 2019

"Netët e klipit", festivali i videoklipit shqiptar. Ky Festival lindi si rezultat i prodhimeve të shumta të videoklipeve të realizuara nga këngëtarët. Në këtë aktivitet jepen disa çmime të ndryshme duke vlerësuar kështu realizuesit kryesorë të nje klipi. Gjithashtu jepet dhe çmimi i madh për klipin më të mirë të vitit. Prodhimi i DELIART ASSOCIATION. Ndiqni disa nga klipet e vitit 2019