Fidanët dhe grumbullimi i perimeve
Fidanët dhe grumbullimi i perimeve

Fidanët dhe grumbullimi i perimeve

Reportazh, Garancia e fermerit për fidanët e perimeve qëndron në cilësinë, rezistencën dhe jetëgjatësinë e fidanit mëmë. Realizoi: Arben Kruta