FIFA: THE BEST 2021-ritransmetim
FIFA: THE BEST 2021-ritransmetim

FIFA: THE BEST 2021-ritransmetim

Edicioni i gjashtë i çmimeve të futbollit botëror. Në Zyrih panelët e ekspertëve kanë përzgjedhur fituesit në 11 kategori të ndryshme. Kush do të jenë pasuesit e Robert Lewandovski dhe Lucy Bronze si më të mirët e futbollit të meshkujve dhe femrave?