Filantropët Korçarë
Filantropët Korçarë

Filantropët Korçarë

Dokumentar, Shqipëri, 2021. Ky dokumentar nga Anxhelo Xhaçka sjell në ekran nëpërmjet pamjeve filmike historinë e Korçës dhe etapat e zhvillimit të saj, duke u përqendruar në personalitetet më të njohura të qytetit. Filantropët e shquar korçarë e donin aq shumë vendlindjen, sa pasurinë e krijuar gjatë jetës së tyre e dhuruan për mirëbërësi