Filarmonia e Tiranës
Filarmonia e Tiranës

Filarmonia e Tiranës

Koncert, Shqipëri, 2022.102-vjetori si kryeqytet, e gjen Tiranën me një dhuratë të bukur muzikore. Plot me artistë të rinj, me një program të përzgjedhur, si dhe nën interpretimin fantastik të solistit të operas së Parisit, Filarmonia e Tiranës, do t’i japë jetës artistike e kulturore të kryeqytetit një frymë rinore e një mbrëmje plot emocion