FILLY BROWN
FILLY BROWN

FILLY BROWN

Dramë, muzikë, 2012. Directors: Youssef Delara, Michael D. Olmos; Starring: Gina Rodriguez, Jenni Rivera, Lou Diamond Phillips. Majo Tonorio është një artiste e re dhe shumë e talentuar hip-hopi nga Los Anxhelosi. Një producent i cili sheh të ajo një të ardhme premtuese dhe fitimprurëse, i propozon një marrëveshje duke e vënë përballë një dileme: në duhet të bëjë muzikë për t’u bërë e famshme dhe fituar para apo duhet t’i qëndrojë besnike artit dhe vetes së saj?