Final Destination 5
Final Destination 5

Final Destination 5

Action, Adventure, Fantasy, USA, 2011. Director: Steven Quale; Starring: Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Arlen Escarpeta. Gjatë udhëtimit për një trajnim pune me kolegët, Semi sheh një vizion të tmerrshëm: Ura në të cilën qëndron autobusi i tyre dhe shumë makina të tjera fillon të shembet. Pasi ky vizion mbaron, Semi kupton se çdo pjesë e vizionit po realizohet menjëherë. Ai fillon të veprojë, duke shpëtuar disa nga miqtë dhe të dashurën e tij