FIRMËTARËT E PAVARËSISË
FIRMËTARËT E PAVARËSISË

FIRMËTARËT E PAVARËSISË

Rtsh arkiv. Skenari: Ilira Caushi. Regjia: Ilir Bega. Dokumentari televiziv i realizuar në kuadrin e 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, sjell fakte dhe dokumente nga Vilajeti i Janinës, pas shkëputjes së tij nga perandoria Osmane.