Fituesi dhe sfiduesi Mexhit Haxhiu
Fituesi dhe sfiduesi Mexhit Haxhiu

Fituesi dhe sfiduesi Mexhit Haxhiu

Dokumentar, Një dokumentar që i dedikohet një personaliteti të padiskutueshëm në futbollin vlonjat dhe shqiptar, ish-futbollisti, trajneri dhe specialisti që mbi një kalvar vuajtjesh të regjimit të kohës, bëri emrin e madh me Flamurtarin, Partizanin dhe ekipin kombëtar në vitet 1963-1976