FLETORJA ZYRTARE
FLETORJA ZYRTARE

FLETORJA ZYRTARE

Rtsh 2, 2022. Regjia: Sonila Basha. Moderator: Agim Xheka. Emision që na njeh me ligjet e publikuara në fletoren zyrtare dhe ku specialisti i Sigurimeve Shoqërore, Ali Emini, u jep përgjigje pyetjeve të teleshikuesve.