FLUTURA NË KABINËN TIME
FLUTURA NË KABINËN TIME

FLUTURA NË KABINËN TIME

Dramë, 1988. Director: Vladimir Prifti; Starring: Ndriçim Xhepa, Luiza Xhuvani, Reshat Arbana, Tinka Kurti. Një shofer rebel, do të bjerë në dashuri me një mësuese të re që nis punë në shkollën e një fshati. Një aksident që rrezikon jetën e mësueses do të bëjë që Toma ta shohë si duhet jetën dhe marrëdhëniet me të tjerët.